Ismerj meg ...

Igen …. fel lehetne tenni a kérdést, hogy ennyi mindent hogyan lehetek képes megvalósítani? Úgy, hogy életem során több különböző területen végeztem tanulmányokat és munkaadóim is rengeteg olyan feladat elé állítottak, amely által kialakult az a fajta kreativitásom, amellyel téged is segíteni foglak. Röviden csak annyit magamról, hogy végzettségemet tekintve épületasztalos szakmunkásként kezdtem, majd leérettségizve tanári, mérnöki és gazdasági diplomákat szereztem eddig. Továbbá van egy ingatlanközvetítői végzettségem, amelyet egy munkavédelmi technikusi bizonyítvány követett. Tanulmányaimat mindig munka mellett végeztem és soha nem bántam meg, mert most nem tudnék neked segíteni. 

A tanulmányaim mellett a családi vállalkozásunk és egyéb munkaadóim adták azokat a gyakorlati részét az életemnek ahol az elméleti ismereteket alkalmazva teljesedhettem ki szakmailag és más területen is. Voltam fizikai állományban és betöltöttem olyan pozíciókat is, mint például gyártáselőkészítő, értékesítő, üzemvezető, ágazatvezető, termeléstámogató mérnök, értékesítési vezető, szakmai tanár, pénzügyi tanácsadó és üzleti vezető, kereskedelmi vezető, üzleti és műszaki tanácsadó, otthonfelújítási támogatás szakértő. Dolgoztam az építőiparban, pénzügyi területen, oktatásban és a pályázatírás területén is. Hazai és nemzetközi vállalkozásoknál töltöttem be felelős pozíciókat. Önállóan és csapatban is dolgoztam.

Szabadidőmben grafitceruzás és pirográf portrékat és egyéb képeket készítek szabad kézzel. Sokat olvasok és tájékozódom a szakma legújabb aktualitásairól. Élénken érdeklődöm a legújabb online informatikai újdonságok iránt.

Köszönöm, hogy elolvastad …

Baráti üdvözlettel:

Kornyik Kálmán